2024. május 3. - Tímea, Irma

MSZDP, Centrum párt: együttműködés

Függetlenségének megőrzése mellett közös, illetve közösen támogatott jelölteket állít a 2009-es európai parlamenti, valamint a 2010-es országgyűlési és önkormányzati választásokon a Centrum Párt és a Magyarországi Szociáldemokrata Párt (MSZDP); az erről s
2008. július 8. kedd 12:34 - Hírextra
A Centrum Párt és a MSZDP közös gazdasági programot dolgoz ki, összehangolja politikai és szervezeti munkáját - mondta Pászti Ágnes, a Centrum Párt elnöke a megállapodást ismertető sajtótájékoztatón.

A két szervezet együttműködése nem korlátozza a szervezetek további kapcsolatteremtését más pártokkal - tette hozzá a politikus.

Kapolyi László, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt elnöke kifejtette, elsősorban nem makrogazdasági, hanem szakmapolitikai kérdésekkel kívánnak foglalkozni.

Az országgyűlési képviselő szerint olyan kérdésekre kell választ adni, miként lehetne mérsékelni az energia- és élelmiszer-árrobbanás okozta lakossági terheket, hogyan lehetne javítani a szakmunkásképzést Magyarországon, és miként lehet kidolgozni egy széles társadalmi elfogadottságon nyugvó egészségügyi programot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását