2024. április 25. - Márk

Szexpózok, amiket ki kell próbálni

Amikor szexi pózokra kerül a sor, egy idő után csaknem természetes, hogy visszatérünk a jól bevált, régi kedvencekhez. Persze nincs is ezzel semmi baj – kivéve, hogy egy idő után, nos… kicsit unalmasak.
2008. július 7. hétfő 19:57 - Hírextra
Tehát mixeld a dolgokat és kísérletezz! Lepd meg a pasidat valami váratlannal! Mondom, még egy hajszálnyi változtatás a megszokott mozzanatok listáján is különbséget tehet a kellemes szex és az izzó szenvedély között.

Mélyre ásó

Legismertebbek a felül-a-pasi pózok. Ezek arra jók, hogy egymás szemébe nézzünk s bónuszként igazán mély behatolást tesznek lehetővé. A mély, heves behatolás és a lelkes döfködés szerelmeseinek verhetetlen ez a póz.

Ezzel a verzióval nem sokat dolgozik a felsőtested, ám medencéd fel-le és oldalirányú mozgatásával mindenért kárpótolhatod magad. Először feküdj a hátadra és a fenekedre az ágyon, a lábaidat hagyd a padlón. A behatoláskor hajlítsd be a térdeidet a hasad felé mialatt ő a kezén támaszkodva segíti az előrejutást.

A pasinak úgy a legjobb, ha egyik lábán a földön támaszkodik, míg a másikat az ágyon tartja az egyensúly kedvéért. Ha még mindig úgy érzitek, hogy nem hatolt elég mélyre – te falánk csajszi! -, húzd feljebb a térdeidet és tedd a vádlidat a vállaira… vagy a fenébe is! Mutasd meg, milyen hasznos volt a Pilates óra és kulcsold át a bokáidat a nyaka körül! Egy kis extra borzongást vihetsz az akcióba, ha a fejed fölött összekulcsolod a kezeidet, mintha meg lennél kötözve. (Tutibb, ha ő ténylegesen meg is teszi.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását