2024. május 7. - Gizella

Nagy Kyra kiesett

Nagy Kyra már az első fordulóban kiesett a 175 ezer dollár összdíjazású budapesti női tenisztornán: a magyar játékost a cseh Lucie Safarova verte meg két - nagyon sima - szettben.
2008. július 7. hétfő 17:31 - Hírextra
A Gaz de France Grand Prix elnevezésű viadal 32-es főtábláján Szávay Ágnes az első kiemelt, a francia Alize Cornet a második.

Szávay mellett, aki az első körben erőnyerő, további négy magyar teniszező kapott helyet a 32 között: Arn Gréta, Király Pálma, Marosi Katalin és a már kiesett Nagy Kyra. Közülük hétfőn még a szabadkártyás Király lép pályára, ellenfele a német Anna-Lena Grönefeld lesz.

A Róma Teniszakadémián Nagy Kyráék már az új centeren játszottak: a Roland Garroson található Suzanne Lenglen-pályára kísértetiesen hasonlító létesítmény jelenleg háromezer néző befogadására alkalmas, de a mobil lelátók elkészültével akár négyezer teniszrajongó kísérheti majd figyelemmel a meccseket.

Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Pironkova (bolgár)-Mircic (szerb) 6:3, 6:1
Safarova (cseh)-Nagy Kyra 6:2, 6:2
Obziler (izraeli)-Olaru (román) 6:3, 6:2
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását