2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Málagai legek

Minden világeseményen készülnek különböző statisztikák, olykor nem is csak a sportági eredmények összesítése, ilyen-olyan szempontú értékelése alapján, hanem például az érdekességek csokorba szedése révén. Málagában, a vízilabda Európa-bajnokságon is megs
2008. július 6. vasárnap 14:00 - Hírextra

Eszerint pedig a 28. Eb legidősebb játékosa a németek Moszkvában született, honosított kapusa, Alexander Tchigir, aki november 6-án lesz 40 esztendős. Ő toronymagasan első ebben a kategóriában, az utána következő horvát Zdeslav Vrdoljak márciusban, a kubai születésű spanyol óriás, Ivan Perez júniusban múlt 37 éves. A tinik koros különversenyét a macedón Igor Milanovic nyerte, aki májusban múlt 16 éves. A nőknél a holland Gillian van den Berg viszi el a pálmát azzal, hogy szeptemberben lesz 36 esztendős, míg a hölgyek mezőnyében legfiatalabb pólós a francia Eugenie Pirat a maga 17 évével.

A nagyra nőttek különviadalában hármas holtverseny született az élen: egyformán 205 centi magas ugyanis a horvát Damir Buric, a macedón Nenad Petrovic és a szlovák Lukas Seman. A legalacsonyabb a férfimezőnyben a belgrádi születésű német Marko Savic, aki mindössze 175 centi. A hölgyek magassági versenyében az olasz Elena Gigli jár az élen 190 centijével, miközben a vendéglátó spanyoloknál játszik az Eb legapróbbja, a 158 centiméteres Cristina Lopez.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását