2024. április 29. - Péter

Tovább játszanak a tűzzel Rippelék

Pályafutásuk legveszélyesebb világrekordjára készülnek szeptember elején a Rippel fivérek. A csúcskísérlet pontos mibenlétéről az előadó páros egyelőre nem árul el részleteket, csak azt lehet tudni, hogy két, 60 méteres óriásdaru is szerepet kap a produkc
2008. július 4. péntek 11:46 - Hírextra
"A korábbi hat alkalomhoz hasonlóan ezúttal is egyedülálló, látványos, extrém és veszélyes kísérletre számíthatnak a jelenlévők. A világrekordra már nagyon készülünk. A gyakorlás erősen igénybe veszi a testünket és mindeközben egyéb teendőinket is el kell végeznünk" - mondta a távirati irodának Rippel Ferenc.

A testvérpár tarsolyában tíz világrekord van, amelyből hatot megvalósítottak. "Az eredeti terv az volt, hogy egy év alatt megcsináljuk mindet, de aztán másként alakult. Az elsőnél elájultam, a másodiknál agyérgörcsöt kaptam, a harmadiknál hajszálon múlt az életünk, így aztán lassítottunk a tempón" - fogalmazott Rippel Ferenc.

A Rippel testvérek először 2004 februárjában kéz a kézben tartással állítottak világcsúcsot, majd néhány hónap múlva ezt a nyak a nyakon tartás 4 perc 24 másodperces rekordja követte, immár 15 ezer néző előtt. A 2004. augusztusi oldalmérleg tartási rekord már egy helikopter szállította dobogón, míg a 2005-ös hát a háton tartás 11 perc 25 másodperces rekordja egy vasúti kocsin teljesült.

A Rippel fiúk tartották már egymást kamionon és száguldó lovas kocsin, és eddig minden sikeres világrekord-kísérletük vadabb és veszélyesebb volt az előzőnél. Az idei világrekordról is azt állítják: felülmúl majd minden eddigit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását