2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Ötvenen nem szerződtek a kórházzal

A nagyatádi kórház ötven dolgozója, köztük két orvos nem írja alá az új üzemeltető, a Medical Invest Zrt. által kínált munkaszerződést - közölte a Somogyi Hírlap pénteken.
2008. július 4. péntek 11:42 - Hírextra
A társaság - 25 évre szóló vállalással - július elsején vette át a kórház üzemeltetését, csaknem 500 millió forintos adóssággal és 410 dolgozóval.

Kovács Róbert, a cég elnök-vezérigazgatója a lapnak elmondta, az időben megküldött, a korábbi bérezésen nem változtató szerződésekkel mindenkinek megadták a lehetőséget arra, hogy a kórház dolgozója maradhasson.

Véleménye szerint abban, hogy félszázan mégsem írták alá a szerződést, közrejátszottak az egri események. Az ottani üzemeltetésbe adás egyik ellenzője ugyanis Nagyatádra is eljuttatta felhívását, kérve, hogy itt se írják alá az új szerződést a dolgozók, pedig a két intézmény átadásának körülményei teljesen különbözőek - mondta Kovács Róbert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását