2024. április 27. - Zita

Pisztolyt gyűjtött, lövöldözött

Pisztolyokat gyűjtött és lövöldözött is velük az a 78 éves hajdúbagosi férfi, aki ellen lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt folytat eljárást a debreceni rendőrkaptányság - közölte az MTI-vel pénteken Szőke Bernadett rendőr hadnagy.
2008. július 4. péntek 13:30 - Hírextra
A kapitányság hivatalvezető-helyettesének tájékoztatása szerint egy 60 éves debreceni nő tett feljelentést, amely szerint egy hajdúbagosi férfi saját házában - engedély nélkül - fegyvereket tart és az egyikkel a falba többször is belelőtt.

A rendőrök a bejelentést követően a lakásán felkeresték az idős férfit, akinél maroklőfegyvereket, azokhoz tartozó lőszereket, összesen 684 darab töltényt találtak - tette hozzá Szőke Bernadett.
A nyugdíjas gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a fegyvereket, lőszereket szenvedélyből vásárolta évekkel ezelőtt fegyverbörzéken.

A rendőrök lefoglalták a talált fegyvereket, azokat további intézkedésig a debreceni rendőrkapitányságon őrzik. A férfi ellen visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntett gyanújával indítottak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását