2024. május 7. - Gizella

A női ifi pólósok aranyat akarnak

Harminc nap múlva kezdődik Győrött az V. ifjúsági női vízilabda Európa-bajnokság, amelyen a hazai válogatott a győzelem reményében száll vízbe. "Jelenleg 23-an alkotják a keretet, a jövő hét végén jelölöm ki a résztvevőket. (...)"
2008. július 4. péntek 13:27 - Hírextra
"Szeretnénk augusztus tizedikén döntőt játszani és ott nyerni, célunk az aranyérem" - mondta Merész András szövetségi kapitány.

"A város idei kiemelt sporteseményei között szerepel a torna. Bemutató jelleggel ugyan már rendeztünk nemzetközi vízilabda-mérkőzéseket, de ilyen szinten a sportág most debütál nálunk" - fogalmazott az esemény pénteki sajtótájékoztatóján Molnár Péter, Győr sportigazgatója.

"A Radó teraszon látványos nyitóünnepséget tervezünk vízi felvonulással, tűzijátékkal. Elindult a honlapunk, a www.waterpolo2008.hu, amelyen minden hasznos információ megtalálható” - tette hozzá Ábrahám Csaba, a szervezőbizottság társelnöke.

A magyar csapat programja (valamennyi csoportmérkőzése 17:30 órakor kezdődik):
augusztus 3.: Magyarország-Németország
augusztus 4.: Csehország-Magyarország
augusztus 5.: Magyarország-Olaszország
augusztus 6.: Spanyolország-Magyarország
augusztus 7. : Magyarország-Horvátország

A két hatos csoport győztesei egyből az elődöntőbe jutnak, a második-harmadik helyezettek keresztbejátszással döntenek a további két kiadó helyről. A döntőt és a bronzmeccset, valamint a további helyosztókat augusztus 10-én rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását