2024. május 4. - Mónika, Flórián

Határmenti Világzenei Fesztivál

Panyola község önkormányzata, és több civil szervezet (E-misszió Egyesület, Szamos-bazár Egyesület, Tabulapláza Alapítvány) ismét megrendezi a Határmenti Világzenei Fesztivált 2008. augusztus 8-10. között a szatmári térség szívében Panyolán.
2008. július 4. péntek 06:31 - Hírextra
PA fesztivál a zenei és szabadidős programok mellet civil szervezetek bemutatkozásának is teret ad. Eddig közel 20 civil szervezet jelezte részvételét a fesztivál civil forgatagában, és szakmai programjain, melyeknek témái a határon átnyúló együttműködések köré csoportosulnak, de még mindig várják egyesületek alapítványok jelentkezését.

Panyola község önkormányzata, és több civil szervezet (E-misszió Egyesület, Szamos-bazár Egyesület, Tabulapláza Alapítvány) a tavalyi rendezvény sikerén felbuzdulva ismét megrendezi a Határmenti Világzenei Fesztivált 2008. augusztus 8-10. között a szatmári térség szívében Panyolán.

2007-ben a rendezvényre 3 nap alatt összesen 4000 ember látogatott el, és 20 zenekar lépett fel hazánkból és a határokon túlról.

Az idei fellépők között megemlíthetjük Szájról Szájra (Herczku Ági, Szalóki Ági, Bognár Szilvia, Nikola Parov)produkciót, Dávid Dely & Tumba Y Quema - (Magyarország - Kolumbia,) Parno Graszt (Paszab)és a Nadara (Szászcsávás – Marosvásárhely; Románia)zenekarokat.

Az idei rendezvény célja, a tágabb közönség megismertetése a szatmári térséggel, hagyományok ápolása és a természeti értékek bemutatása és védelme. Nem utolsó sorban célunk a hazai és a határontúli civil szervezetek közötti együttműködés fejlesztése. ezért a civil szervezetek ingyenesen mutathatják be tevékenységeiket a fesztivál civil forgatagában.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását