2024. április 27. - Zita

Azonosították a Városligeti elkövetőket

Azonosította a rendőrség annak a kártyázó társaságnak a tagjait, akik között több lövés is eldördült csütörtökön késő délután, miután a csapattagok valamin összevesztek egymással a Városligetben - értesült a HavariaPress.
2008. július 3. csütörtök 23:57 - Hírextra
Az érintetteket ugyan még nem sikerült elfogni, így még az is tisztázásra vár, hogy közülük kik adták le a lövéseket, a nyomozók azonban már célzottan keresik a férfiakat. A tisztázatlan eredetű lövések senkit nem sebesítettek meg, de egy ember dulakodás miatt könnyebb sérüléseket szenvedett.

A sérült kivételével minden érintett elmenekült a helyszínről. A BRFK sajóosztályának tájékoztatása szerint egy régebb óta rendszeresen kártyázgató társaság tagjai még tegnap vesztek össze valamin, a Dembinszky utca közelében lévő parkrészben. Ma délután ismét összetalálkoztak, de az ellentét nem szűnt meg köztük, sőt az újrainduló vita hevében valamilyen fegyver is előkerült, amelyből több lövést adtak le. Az ügy körülményeit jelenleg szakértők bevonásával vizsgálják, a rendőrség súlyos testi sértés kísérlete, illetve lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés miatt indított nyomozást.
Forrás: Havariapress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását