2024. április 20. - Tivadar

Eladta a lelkét - egy pizzaláncnak

A Hell (Pokol) Pizza új-zélandi pizzaláncnak adta el a lelkét egy új-zélandi férfi. A 24 éves Walter Scott korábban az interneten is próbálkozott a szokatlan üzlettel, de az árverésre vállalkozó aukciós honlap később visszakozott, mivel többen panaszkodta
2008. július 3. csütörtök 22:14 - Hírextra
Scott a TradeMe nevű honlapon kínálta fel a lelkét, arra hivatkozva, hogy eddig úgysem vette sok hasznát. "Nem láthatom, nem érinthetem vagy érezhetem, de eladhatom, azé lesz, aki a legtöbbet kínálja" - közölte Scott az aukciós honlapon.

Az árverés iránt több mint 32 ezren érdeklődtek és több mint 100 licit érkezett, mielőtt lefújták.
Michael O,Donnnel, a TradeMe üzleti igazgatója elmondta: számos panasz érkezett, az emberek sértőnek találták, amit ők csak mulatságosnak. Így végül levették a honlapról.

Ezután jelentkezett a Hell Pizza, és 3800 (565 ezer forintot) dollárt ajánlott fel a lélekért. "A lélek a Hellé, ennél jobb helye nem is lehetne" - mondta el Rachael Allison, a "pokolbéli pizzalánc" marketing menedzsere. Mint mondta, pénteken utazik el Scott szülővárosába, Wanganuiba "a lékekért, vagy legalábbis a tulajdonlást bizonyító okiratért", amely a cég aucklandi székházát, illetve a cég internetes honlapját ékesíti majd.

A virtuális világba helyezve szeretnénk halhatatlanná tenni a lelkét - mondta a menedzser.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását