2024. április 24. - György

A boszorkányok már a spájzban vannak!

Sohasem tudhatjuk, hogy földi tetteinket mikor követik túlvilági megtorlások. Nem tanácsos kikezdeni olyan emberekkel, akikről már életükben elterjedt, hogy belelátnak a jövőbe.
2008. június 4. szerda 16:47 - Hírextra
Bár a médiumi képességekkel megáldott nők és férfiak jó célokra használják adottságukat, megesik, hogy egy bosszúra éhes ember a síron túl is visszanyúl, hogy megkeserítse haragosai életét.

Az amerikai Tennessee-ben lakott egy Bell nevű család, akiknek élete egyik napról a másikra felfordult. Minden éjjel kopogást és kaparást hallottak a ház falainál, amelyet poltergeist-jelenségek hosszú sora követett. Nem látták a kísértetet, de akkora erővel bírt, hogy a testetlen lélek fájdalmat tudott okozni a gyerekeknek és szüleiknek. Később beszélt is hozzájuk, és közölte, hogy soha nem fogja békén hagyni Johnt, a családfőt. Ennek ellenére a legtöbb támadás Bell tizenéves lányát, Betsyt érte.

A szellem kis idő múlva újra megszólította a ház lakóit, és elárulta, hogy ő Kate, akit a város még életében boszorkánynak bélyegzett. A nő állítólag üzleti partnere volt Johnnak, de pénzügyi terveit nem követte siker, ezért forralt bosszút ellene. A 18.-19. században élő nő állítólag megjósolta a világháborúkat, és a polgárháborút is. Emiatt maga az elnök látogatott el hozzá, de nem egyedül, magával vitt egy ördögűzőt is. Kate-et ezüstgolyóval akarták megölni, de egy láthatatlan erő elrántotta őt a lövedék elől.

A család boszorkánya tovább folytatta a zaklatásokat, amíg John annyira meg nem betegedett, hogy kómába esett. A családfő elhunyt, ezután a boszorkány is eltűnt. De amint rendeződött volna az élete a kisebbik lánynak, akit korábban folyamatosan kísértett, újra visszatért, és addig nem nyugodott, míg el nem választotta őt a vőlegényétől. Ezt követően évekre eltűnt, és amikor ismét kísérteni kezdte a ház lakóit, a család úgy döntött, nem beszélnek róla másnak. Kate szelleme két hét után felhagyott a poltergeist-játékokkal és soha többé nem tért vissza a házba.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását