2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Alonso kell a Hondának

Ross Brawn, a Forma 1-es Honda istálló első embere kijelentette: ha lesz esély rá, megpróbálja megszerezni Fernando Alonsót a szezon végén. A kétszeres világbajnok spanyol egyelőre várakozó álláspontot foglalt el, mert szeretné megtudni, mire lehet képes
2008. július 3. csütörtök 07:21 - Hírextra
Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a francia istálló nem tud harcba szállni jövőre a vb-címért, úgy kész elhagyni a csapatot, és új munkaadót keresni. Alonso legszívesebben a Ferrarinál folytatná pályafutását, a maranellóiak azonban nem érdeklődnek iránta. Itt jöhet képbe a Honda, amely tárt karokkal várná a spanyol pilótát.

- Fernando remek pilóta, nincs olyan csapat, amely ne látná szívesen a soraiban. Tudom, hogy ő hova igazolna legszívesebben, mindenki tudja, hogy a Ferrariba szeretne szerződni. Mielőtt komolyan elkezdenénk tárgyalni vele, tudnunk kell, van-e esély a Ferrarival való szerződésére, mert velük nyilván nem versenyezhetünk. A McLarennél töltött szezonból nem vonnék le következtetéseket, bennünket nem zavarna, hogy rosszul végződött a tavalyi kalandja a wokingiakkal. Akárkivel is beszéltem, mindenki nagyra tartja Fernandót, a Renault-nál nagy tisztelettel szólnak a munkájáról - mondta Brawn.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását