2024. április 18. - Andrea, Ilma

Nem jó ötlet az Alonso, Räikkönen kettős

Luca di Montezemolo, a Forma-1-es világbajnokság címvédő csapatának, a Ferrarinak az elnöke szerint nem lenne szerencsés, ha a spanyol Fernando Alonso lenne náluk a finn Kimi Raikkönen társa.
2008. április 22. kedd 13:23 - Hírextra
A sportvezető annak kapcsán nyilatkozott, hogy az utóbbi időben felerősödtek azok a hangok, melyek szerint a Renault kétszeres vb-győztes spanyol pilótája a jövő évtől a Ferrarinál folytatja pályafutását.
"A Ra:ikkönen-Alonso páros azt jelentené, hogy szándékosan akarunk ártani magunknak. Két egyenrangú versenyző kell a csapatba, akik együtt dolgoznak a sikerért" - nyilatkozta a La Gazzetta dello Sport című olasz sportlapnak Montezemolo arra utalva, hogy a spanyolnak a legutóbbi szezonban nagyon rossz volt a viszonya akkori kenyéradójával, a McLaren-Mercedesszel és brit csapattársával, Lewis Hamiltonnal.

A Ferrari a tavalyi szezon előtt szerződtette a McLarentől Ra:ikkönent, aki 2007-ben nagy csatában megszerezte a világbajnoki címet Hamilton és Alonso előtt.

Az olaszoknál jelenleg a brazil Felipe Massa a másik pilóta, aki az idei vb-sorozatot nem kezdte jól, az első két versenyen pontot sem szerzett, ám a legutóbbi viadalon, a Bahreini Nagydíjon győzni tudott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását