2023. június 6. - Norbert, Cintia

Motorosok Ópusztaszeren

Motoros "országgyűlést" tartanak a hétvégén Ópusztaszeren, ahol első alkalommal találkoznak az országutak vándorai - tájkoztatta a park igazgatója szerdán az MTI-t.
2008. július 2. szerda 14:35 - Hírextra
orváth Gábor elmondta: a Nemzeti Történeti Emlékparkban péntek délelőtt még nem a motoroké lesz a főszerep. A lovasbemutatót a huszárok felvonulása követi, majd estére koncertekkel szórakoztatják a tábort vert kalandozókat.

A motorosprogramok szombaton vetélkedőkkel kezdődnek, majd délután felvonulással mutatják meg, mit tudnak a vasparipák nyergébe termettek. Ezt követően a házasságkötések legkevésbé sem megszokott szertartásának lehetnek tanúi a parkba kilátogatók, hisz részt vehetnek egy motoros esküvőn.

Ezzel azonban nem érnek véget a látványos programok, hisz a mai kor "lovasainak" ajánlott szentmisét követően, amelyet Bátor Botond pálos szerzetes celebrál, következik a nyaktörő mutatványokat sem nélkülöző kaszkadőrbemutató.

A kétnapos rendezvény az első estéhez hasonlóan koncertekkel zárul. A két nap alatt mások mellett fellép a Beatrice, illetve a Deák Bill Blues Band is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását