2024. április 29. - Péter

Késleltetett ejakuláció

Az ejakuláció nagy fejtörést okoz a férfiaknak. Leginkább az, hogy túl hamar következik be, aminek nem örül a barátnője sem, ő maga pedig kínosan érzi magát. Hogyan lehet késleltetni? Sőt, létezik, hogy te szabályozod? De még mennyire.
2008. július 2. szerda 07:18 - Hírextra
Minden az intim izmon múlik, ami fejleszthető! Ez a kis szövet felelős mind a vizelet, mint a sperma kiszabadulásáért, a pénisz megfelelő keménységéért, és persze az ejakulációd erősségéért is! Látod, milyen fontos a szerepe, akár az egész szexuális életedet meghatározhatja. Ezért ne sajnálj időt fordítani a fejlesztésére.

Ezt a műveletet ráadásul bárhol, bármikor végezheted, ugyanis senki sem veszi észre! Ha elég keményen edzel, te irányítod azt, hogy mikor élvezel el, és jelentősen növelheted ennek időtartamát, sőt akár egy törölközőt is képes leszel megtartani, olyan szintre fejlődik merevséged!

Honnan tudod, hol van ez az izom?

A legegyszerűbb, ha megszakítod a pisilést, vagy felnyúlsz a végbélnyílásodba. Ha megtaláltad azt a bizonyos izmot, akkor a végbeled megfeszül. Lehet, hogy gyakorolnod kell, hogy megtaláld. Segít, ha a combodat, a fenekedet, és az alhasi izmokat ellazítod.

És most nézzük a napi edzéstervet!

I. rész:
Egy hétig minden nap ismételd meg!

1.feladat: Hirtelen feszítsd meg az intim izmot, majd lazítsd el! Ismételd mindezt 10 másodpercenként!
2.feladat: Szakaszosan szorítsd és lazítsd, majd tarts 5 perc szünetet!
3. feladat: Tartsd az izmot 30 másodpercig feszesen! És fél perc szünet után folytasd!

II. rész
A második héten:

1.feladat: Feszítsd meg magad, és maradj így 5 másodpercig! Engedd el magad, és kezdheted is újra!
2.feladat: 10-szer szorítsd, majd engedd el!
3.feladat: Szorítsd, és tartsd addig, ameddig még kényelmesen bírod!

III. rész
A harmadik hétre

1. feladat: Ahányszor csak bírod, annyiszor szorítsd, majd lazíts el!
2. feladat: 20 másodpercig tartsd összeszorítva!

Tarts fél óra szünetet a két gyakorlat között!

IV. rész
A negyedik héten már az aktuális állapotod szerint szorítsd, tartsd meg, majd engedd el az izmodat. Csináld annyiszor, ahányszor még jólesik. Az ismétlésszám is egyéni!

Hol és mikor?

Láthatod, nem igényel különleges eszközt, edzőtermet. Ezért bárhol, bármikor rágyúrhatsz egy kicsit! Amikor viszont valami másra kell koncentrálnod, inkább halaszd későbbre. Ezekre a gyakorlatokra ugyanis oda kell figyelned! A legjobb, ha a tévé előtt végzed, vagy mondjuk egy hatalmas dugóban ülve, az autódban!

Honnan tudom, hogy változott valami?

Észre fogod venni, hogy erősebb lettél odalent. A legjobb terep erre a szex, ugyanis képes leszel szabályozni magad! Ha korai ejakulációtól szenvedsz, mindenképpen kezdd el csinálni. És csak utána használj bármilyen gyógyszert!

Mit ne tegyél?

Ne vidd túlzásba! Ugyanúgy, ahogy az edzőteremben sem célszerű rögtön a legnehezebb súlyokkal kezdeni, és javasolt két edzés között némi szünetet tartani, itt sem szabad túlzásba vinni. Nemcsak, hogy fejlődni tudjon az izomzat, hanem mivel ez egy kicsit érzékenyebb terület, óvatosabbnak is kell lenned! Tartsd be a helyes ütemtervet, és ne akarj villámgyors eredményt!

Miközben tornászol, ne végezz más testrészre ható edzést! Nem is gondolnád, hogy milyen nehéz különválasztani, és csak erre az egy területre koncentrálni!

Ha a partneredet is bevonod az edzésbe, akkor izgalmas lehet, ha egyenesen benne végzed!
Forrás: RTL bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását