2024. április 28. - Valéria

Egyetért a segélymunkával az MDF

Rendkívüli parlamenti ülést javasol az Magyar Demokrata Fórum (MDF) a segélyezési rendszer átalakítása ügyében - közölte Dávid Ibolya, a párt elnöke szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint az MDF tartalmilag egyetért az önkormányzatok azon törekvésével, h
2008. július 2. szerda 19:21 - Hírextra

A közlemény szerint az MDF tartalmilag egyetért az önkormányzatok azon törekvésével, hogy meg kell változtatni a pazarló, és egész megélhetési segélyezett" rétegeket kitermelő szabályzást, azt azonban nem fogadhatja el, hogy ez a kérdés népszavazás útján dőljön el, ami felé már több önkormányzat lépéseket tett.

Az MDF szerint valódi eredménnyel járó törvényi szabályzás csak a Parlament falai közt lefolytatott szakmai és politikai egyeztetések során jöhet létre.

A közlemény leszögezi: a demokrata fórum a munkavállalással szemben a munkanélküliséget támogató segélyezési rendszer halaszthatatlan reformja mellett támogatja a Fidesz azon javaslatának napirendre vételét is, amely az alapvető élelmiszerek áfájának 5 százalékra való csökkentését célozza.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását