2024. április 25. - Márk

Óriási lagzit tervez Nacsa

Nacsa Olivér nem babonás, a számmisztikában sem hisz feltétlenül, de azt nem tagadja, hogy a nyolcas szám fontos az életében. Tíz esztendeje, 1998-ban indult el a pályán, és nagyon jó előérzetei vannak az idei évvel kapcsolatban is. Naná, hiszen nyolcra v
2008. július 1. kedd 19:18 - Hírextra
Aki olyan focibolond, mint Nacsa Olivér, bármelyik évet jónak tarthatja, amelyikben futball-világbajnokságot rendeznek, ám a humorista nem ezért érzi, hogy 2008 valami pozitív dolgot hoz az életébe. Neki a nyolcas szám a kedvence, ekörül alakulnak ki apró mániái is. – Ha autóba ülök, mielőtt indítanék, nyolcszor megérintem a műszerfalat – mondja nevetve – de ez inkább csak móka. Az viszont tény, hogy az év nyolcadik hónapjában születtem, és 1998-ban jöttek az első sikerek a pályámon. Bízom a nyolcasban, érzem, hogy ebben az évben is várnak rám pozitív dolgok.

Amikor szóba kerül, hogy 2008 nagy durranása lenne, ha oltár elé vinné szerelmét, Zsuzsit, elárulja, hogy közeleg ennek is az ideje, ám az idén még nagy valószínűséggel nem lesz lagzi. – Lassan két éve, hogy együtt vagyunk, őszintén szeretjük egymást, és már megbeszéltük: igazi nagy esküvőt tartunk majd, és természetesen gyerekeket is szeretnénk.

A humoristának egyébként is kevés a szabadideje mostanában. Szerencsére sokfelé hívják fellépésekre a Bagi-Nacsa párost, de gyakran jön az invitálás csak Olivérnek. És itt van még a foci vb is! Ha teheti, megnézi a meccseket, az olaszoknak és a spanyoloknak szurkol. Korábban minden szerda délután barátaival, Harsányi Leventével és Ganxsta Zolee-val „focizott”, persze csak videojáték formájában. – Sajnos erre sem tudok mindig időt szakítani, nem bírom már azt a tempót, ami néhány éve még jellemezte a mindennapjaimat.

Olivér újabban megszerette az utazásokat is. Nemrégiben jött haza Egyiptomból, ahol beleszeretett a búvárkodásba, teljesen elvarázsolta a Vörös tenger csodálatos világa. A humorista nem akart koca búvár szinten megragadni, ezért hivatalos búvárvizsgát is tett. – Ha az utazás előtt kérdeztek kedvenc időtöltésemről, még egy kellemes esti grillpartiról, szolíd, baráti iszogatásról beszéltem, de most hozzáveszem az úszkálást is a tenger mélyén. Az utazás ízére is rákaptam, jó lenne sokfelé megfordulni a világban.

Az új hobbik mellett is mindig lesz ideje barátjára és munkatársára, Bagi Ivánra. – Még a gimnáziumban ismertük meg egymást tizenhárom éve – meséli – sok mindent átéltünk együtt, és legyőztük a buktatókat, amik megmérgezhetnek egy barátságot. Szükségünk van egymásra.
Forrás: Star magazin
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását