2024. április 24. - György

Távol Afrikától

A 21. század Fekete-Afrikája címmel nyílt fotópályázatot hirdetett amatőr és profi kategóriában az Afroaid Magyarország Egyesület. A pályázaton bárki részt vehet saját fotóival, aki szeretné bemutatni a kontinens lakóit, életét, Afrika művészetét.
2008. június 30. hétfő 18:35 - Hírextra
A pályázatra regisztrálni a http://www.afroaid.hu/fotopalyazat.html című honlapon lehet és további információk is itt találhatók. Leadási határidő augusztus 22. A pályázat fővédnöke Kepes András író és Entz Boldizsár, a Ghánai Köztársaság tiszteletbeli főkonzulja.

Az egyesület a pályázattal Fekete-Afrika lakóinak életkörülményeire szeretné felhívni a figyelmet és megmutatni a kontinens valódi arcát, amely sokban eltér a köztudatban élő képtől - áll a közleményben.

Afroaid Magyarország közhasznú egyesület különböző afrikai országokban önsegítő programokat indít helyi önkéntesekkel együttműködve. Tevékenysége humanista és nem humanitárius; elsősorban nem anyagi támogatást nyújt, hanem olyan szervezési és közösségfejlesztő tapasztalatokat ad át, amelyekkel az adott település lakosai maguk hozzák meg a változásokat közösségükben és személyes életükben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását