2024. április 28. - Valéria

Liipi szeint az élet 60-nál kezdődik!

Marcello Lippi szerint nem számít a kor. Az olasz labdarúgó-válogatott 60 éves szövetségi kapitánya életkora ellenére úgy örül új feladatának, mint egy lelkes kisfiú.
2008. június 30. hétfő 13:46 - Hírextra
Lippit a múlt héten nevezték ki ismét az azzurik szövetségi kapitányának. A világbajnok tréner motiváltságát éppen életkora és korábbi eredményei miatt sokan megkérdőjelezik, Lippi azonban azonnal rácáfolt a kételkedőkre.

- Jó felfedezni, hogy az élet 60 után kezdődik. Legbelül még mindig egy lelkes kisfiúnak tartom magam - nyilatkozta magáról Lippi. A 2004-2006-os első Lippi-korszak alatt Enrico Castellacci volt a válogatott orvosa. A szakember szerint az olasz edző mindig tele volt spiritusszal.

- Az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy iskolákban, kórházakban, előadásokon tartott élménybeszámolót a németországi világbajnokságról és vb-címről. Amikor elfáradt, akkor néhány napra elutazott a tengerhez, és elhajózott, hogy feltöltődjön - mondta Lippiről a csapatorvos.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását