2024. április 30. - Katalin, Kitti

Nem vették még ki a csövet Grosics tüdejéből

Egyelőre nem vették ki a csövet Grosics Gyulának, az Aranycsapat legendás labdarúgójának tüdejéből, így az egykori kiváló kapus hétfőn biztosan nem hagyhatja el a Kútvölgyi Kórházat.
2008. június 29. vasárnap 20:41 - Hírextra
Pénzes István, a "Fekete Párduc" kezelőorvosa a magyar szövetség (MLSZ) hivatalos honlapjának elmondta, hogy a kapuvédő jól van, nincs semmi probléma és pár napon belül elhagyhatja a kórházat.

A 82 éves sportember múlt vasárnap óta van kórházban, mert megint kilyukadt a tüdeje és életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta.

Grosics idén harmadszor került kórházba tüdőproblémákkal: először január 24-én vitték be, akkor is életmentő beavatkozásra volt szükség és február 12-ig kellett bent maradnia, másodszor április 21-én került be és nyolc nap múlva térhetett haza.

Grosics szombaton a szabadság napján kapta meg "a labdarúgás iránti odaadó elkötelezettségéért, példamutató munkájáért, sorsfordító történelmi időkben tanúsított magatartásáért" a Magyar Szabadságért díjat, amelyet a magyar polgármesterek világtalálkozójának keretében adtak át. Grosics távollétében az elismerést a kapus felesége és lánya vette át.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását