2024. április 24. - György

Kóka nem szervez belső ellenzéket

A pártelnökkel szembeni legfontosabb elvárás a párt egységének megteremtése; ezért Kóka János európainak gondolja azt a megoldást, hogy a nyertes integrálja korábbi ellenfelét, ő pedig segíti a győztest. Kóka olvasatában ez annyit jelent, hogy ő marad(na)
2008. június 28. szombat 09:15 - Hírextra
"Szeretném leszögezni, hogy nem szervezek belső ellenzéket, senkinek nem kell attól tartania, hogy nem a párt stratégiáját képviselem. Ellenkezőleg! A legértékesebb politikai portéka, amivel a párt sikeréhez hozzájárulhatok, az, hogy támogatóimat a közös együttműködés irányába terelem, és a vezetőség által meghatározott politikához biztosítom a frakció támogatását" - fogalmazott a frakcióvezető.

Az interjúban Kóka János közölte: "nem titkolom, hogy van konfliktus az SZDSZ-ben. Ennek egyik oka, hogy új, ellenzéki szerepben vagyunk, újra kell fogalmaznunk önmagunkat az új politikai térben. Másrészt, a párton belül kiegyenlítettek az erőviszonyok, egy év alatt három szavazás végződött lényegében döntetlennel."

Kóka János véleménye szerint mindez együttműködésre kényszeríti őket, amelyben ő partner.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását