2024. április 29. - Péter

Bódi Sylvinek nincs mit takargatnia

Minden fillérrel el tudok számolni – mondta Sylvi, aki ellen vagyonosodási vizsgálatot indított az APEH. A szép modell szerint azonban ez csak hírlapi kacsa. Elmesélte, miből fedezi külföldi kiruccanásait és méregdrága ruháit.
2008. június 27. péntek 10:24 - Hírextra
– Nem értek ezekhez a dolgokhoz, de állok elébe bármilyen vizsgálatnak, hiszen nincs mit eltitkolnom – kezdte Sylvi. – Megértem, hogy az emberek irigyek rám, én is az lennék magamra, ha mindaz igaz lenne, amit rólam összehordtak. A valóság viszont az, hogy az idei nyaralásoknak csak töredékét kellet fizetnem. A többi helyre meghívnak, én pedig cserébe népszerűsítem az adott szállodát. Nincs más dolgom, mint náluk szörfözni, szórakozni, étterembe járni és napozni. Nagyon örülök annak, hogy van erre lehetőségem. Az is tévedés, hogy vagyonokat költök ruhákra, ugyanis sok ismert emberhez hasonlóan, nekem is vannak szponzoraim – mondta Sylvi, aki szerint nem különleges az élete. –Meglepődnének az emberek, ha tudnák, milyen egyszerűen élek. Reggel korán felkelek, elindulok, intézem a dolgaimat, üzleti megbeszélésekre járok. Én is spórolok, robogóval járok, mert az kevesebbet fogyaszt, nem költök húsra, mert vega vagyok, nem járok műkörmöshöz vagy plasztikai sebészhez – magyarázta Sylvi. Sokan azt sem tudják, hogy nem csupán a márkás ruhákhoz és egzotikus nyaralásokhoz használom ki ismertségemet, hanem jótékony célokra is. Felkaroltam a debreceni mozgássérülteket, hirdetem a HPV vírus szűrés fontosságát – mesélte Sylvi, akinek rengeteg terve van. Minden vágya, hogy létrehozzon egy egészségközpontot, de ahhoz rengeteg pénzre lenne szüksége.
Forrás: RTL bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását