2024. április 29. - Péter

Thierry Henry Beckhamet követné

A labdarúgó Eb-től már a csoportmeccsek zárásakor búcsúzó francia válogatott alapembere, Thierry Henry azt mondta, lehet, hogy követi David Beckhamet Amerikába, s egy napon ő is a profiligában, az MLS-ben folytatja pályafutását.
2008. június 26. csütörtök 12:36 - Hírextra
Az eshetőségről maga a 30 éves, 102 válogatott fellépésén 45-ször eredményes csatárklasszis beszélt New Yorkban, ahová egy jótékonysági mérkőzésre jött át Európából. Az FC Barcelonában légióskodó támadó azonban egyértelművé tette, hogy egyelőre esze ágában sincs otthagyni a katalán klubot, s a távoli jövőbe utalta esetleges átigazolását az Egyesült Államokba.

Henry, aki 2007-ben hagyta ott londoni csapatát, az Arsenalt, s írt alá négy évre a Barcához, a kontinensviadalról szólva fájdalmasnak nevezte a francia nemzeti együttes korai kiesését, s elismerte, hogy azóta nem kíváncsi az Eb-re. Az eredményeket ugyan tudja, de nem nézi a mérkőzéseket - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását