2024. április 19. - Emma

Öten őrizetben

Újabb három férfit vettek őrizetbe egy kiskunhalasi étteremben történt tömegverekedés résztvevői közül; ezzel ötre emelkedett az elfogottak száma - közölte csütörtökön a rendőrség.
2008. június 26. csütörtök 12:42 - Hírextra
Az őrizetbe vett embereket azzal gyanúsítják, hogy verekedtek egy rivális társasággal egy kiskunhalasi étteremben. A vendéglőben mintegy ötvenen estek egymásnak hétfőn. Állampolgári bejelentésre riasztották a bevetési osztály járőreit, akik a helyszínre érkezve a lövést is hallották, de a dulakodó társaság nagyobb része autókon elmenekült.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Mihályné Bornemisza Eleonóra elmondta: az étteremben 9, gáz riasztópisztolyból kilőtt töltényhüvelyt találtak, a verekedő társaság 100 ezer forint kárt okozott.

A verekedésben senki sem sérült meg - tette hozzá. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy a kiérkező rendőrök felírták a rendszámokat, ami segít a nyomozásban.

A rendőrség csoportos garázdaság gyanúja miatt indított eljárást. A verekedés két rivális kiskunhalasi banda között tört ki, akik úgynevezett védelmi pénzeket szedtek a vendéglátóhelyek üzemeltetőitől.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását