2024. április 28. - Valéria

Nem lesz zajvédő fal?

Nem vette át a zuglói zajvédő fal megépítéséért az MDF fővárosi és kerületi szervezete által gyűjtött aláírásokat a XIV. kerület polgármestere, Weinek Leonárd - közölte Bárándi Zoltán, a párt zuglói szervezetének elnöke csütörtökön az MTI-vel. A politikus
2008. június 26. csütörtök 12:58 - Hírextra
Az aláírásgyűjtő íveket a polgármester arra hivatkozva nem vette át, hogy az ügy folyamatban van, a Fővárosi Közgyűlés már megszavazott forrást e célra - mondta Bárándi Zoltán, aki képviselő-jelöltként indul a vasárnapi időközi önkormányzati választáson.

"Nagy szomorúsággal töltött el bennünket", hogy a polgármester nem vette át az íveket, mert az plusz jogosítványt adott volna neki, erősítette volna lobbitevékenységét - fogalmazott a politikus, hozzátéve, hogy több száz aláírást sikerült összegyűjteniük, az íveket az ott élők szinte mindegyike aláírta.

Az MDF fővárosi és zuglói szervezete egy héttel ezelőtt kezdeményezett aláírásgyűjtést azért, hogy zajvédő fal épüljön az M3-as autópálya kivezető szakaszán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását