2024. május 4. - Mónika, Flórián

Köszönet a munkáért

Mandátumának végén az Országos Igazságszolgáltatási Tanács tagjaiként szeretnénk megköszönni Dr. Lomnici Zoltánnak a Legfelsőbb Bíróság és az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnökének az igazságszolgáltatás érdekében végzett áldozatos munkáját.
2008. június 26. csütörtök 15:18 - Hírextra
Lomnici Zoltán hatéves elnöklése alatt elkötelezetten dolgozott azon, hogy a bírák és más igazságügyi dolgozók minél jobb körülmények között végezhessék munkájukat, s ennek eredményeként a jogkereső közönség minél színvonalasabb szolgáltatást kapjon.
Nagy szerepe volt Elnök Úrnak abban, hogy az igazságszolgáltatás szervezetével kapcsolatos jogszabályok konszenzussal születtek meg, s hogy a harmadik hatalmi ág vitán felül megőrizte függetlenségét.

Bízunk benne, hogy Köztársasági Elnök Úr olyan jelöltet állít majd, aki folytatja Lomnici Zoltán és az OIT által megindított, az igazságszolgáltatás körülményeinek és színvonalának jobbá tételét szolgáló törekvéseit.
Elnök Úr további életútjához sok sikert kívánunk, s számítunk segítségére és tapasztalataira a jövőben is!
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását