2024. április 29. - Péter

Túl sok a végrendelet

Tovább tart az örökösödési háború Anettka és elhunyt férje, Forgács Rezső korábbi felesége között. A műsorvezetőnőt azzal vádolta meg Krisztina, hogy kisemmizi őt és lányát, Eperkét. A végrendeletek, merthogy több is van belőlük, egy közjegyzői asztalon f
2008. június 24. kedd 10:51 - Hírextra
Bár Forgács Rezső három hónapja elhunyt, ötödik neje, Krisztina a hetedik feleségről, Anettáról azt állítja: elvette tőlük a gyászt, mi több, közös lányukat, Eperkét kisemmizi a televíziós.

Korábban havonta 300 ezer forintot kaptak Rezsőéktől, a férfi halála után azonban Anettka elzárta a pénzcsapot. A műsorvezetőnő elárulta, még csak most kérte be a közjegyző Rezső utolsó végrendeletét a hagyatéki eljáráshoz.

Mit vár tőlem? Lobogtassam a tévében vagy az újságoknak Rezső végakaratát?! – kérdezte Anettka. Kevesen tudják, de párja, Rezső rendszeres végrendeletíró volt. Ha elutaztak, repülőre ültek, írt egy végakaratot. Az elsőt, amiről tud Anettka, megismerkedésük után, az utolsót betegsége alatt írta férje.

Többnyire a barátaink voltak a tanúk. Rezső halála után nem is gondoltam arra, hogy azonnal hivatalos személyhez rohanjak a végrendeletekkel, ám amikor az ötödik feleség követelőzni kezdett, már ügyvédnél helyeztem letétbe a dokumentumot. Akkor ő megnézte és megállapította, hogy formailag teljesen rendben van. Éppen hétfőn kérte be a közjegyző. Rezső az utazásainkkor módosított néha akaratán, attól függően, hogy együtt mentünk-e valahová. Értelemszerűen, ha lezuhan a repülő, és együtt halunk meg, más vált volna örökössé – magyarázta Anettka, aki maga is többször végrendelkezett.

Legutóbb szeretett párja halála után, amikor Egyiptomba utazott. A család közeli barátja, Csala Zsuzsa tudja, mi áll a végakaratban.

- Rezső pontosan végrendelkezett. Írtam alá bizonyos dokumentumokat, de erről nem beszélhetek, a hagyatéki tárgyaláson minden a törvény szerint kiderül – mondta a komika.
Forrás: Inforadio.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását