2024. április 28. - Valéria

Francia sanzonest az állatkertben

Párizs ege alatt - ezt a címet viseli az Orosz Zoltán Trió és Bardóczy Attila francia sanzonestje, amelyet szerdán rendeznek a Fővárosi Állat- és Növénykertben.
2008. június 24. kedd 18:32 - Hírextra
Az előadáson a legismertebb francia sanzonok csendülnek majd fel. Orosz Zoltán három alkalommal is megnyerte az országos harmonikaversenyt, felnőtt profi kategóriában. 1996-ban Bardóczy Attilával részt vettek a Nemzetközi Sanzonversenyen, ahol a legjobb külföldi előadóknak járó díjjal ismerték el tehetségüket. A koncerten Orosz Zoltán (harmonika) és Bardóczy Attila (ének) mellett fellép Ursu Gábor (gitár) és Pengő Csaba (bőgő) is - áll a városligeti intézmény közleményében.

A sanzonestnek a Fővárosi Állat- és Növénykert Japánkertje ad otthont. A koncertre érkező látogatók előtt 19 órakor nyitják meg az állatkert kapuit, akik a koncert kezdéséig a Pálmaház és az Akvárium, sőt a Főkapu környékén és a Nagy-tó partján is sétálhatnak. A Zenés állatkerti esték programsorozat keretében július 2-án és 9-én koncertet ad a MÁV Szimfonikus Zenekar, majd július 16-án a Hot Jazz Band, július 23-án a Cotton Club Singers, július 30-án pedig a Benkó Dixieland Band lép fel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását