2024. április 24. - György

Új elnök az SZDSZ pécsi szervezetének élén

Mindum Károlyt választotta az SZDSZ pécsi elnökének a párt helyi szervezete a baranyai megyeszékhelyen tartott tisztújító közgyűlésén - közölte Bretter Zoltán leköszönt elnök az MTI-vel pénteken.
2008. június 20. péntek 15:20 - Hírextra
A tagság a szerdán tartott helyi tisztújítás alkalmával egyedüli elnökjelöltként szavazhatott Mindum Károly szabad demokrata ügyvivőre - mondta a liberális politikus. Hozzátette: ő maga nem kívánt újra indulni a posztért.

Bretter Zoltán a saját politikusi jövőjéről annyit mondott: 2010-ig fokozatosan, utána végleg vissza kíván vonulni a politikától. Ebben a ciklusban még ellátja pécsi közgyűlési képviselői és az Európa Kulturális Fővárosa program (EKF) tanácsnoki feladatait, de a következő választáson már nem jelölteti magát újra.

"Húsz év elég volt a politikában. A jövőben több időt szeretnék tölteni a családommal és többet törődni szakmai feladataimmal" - indokolta döntését a filozófus végzettségű Bretter Zoltán, aki a Pécsi Tudományegyetemen végzett oktatói munkája mellett 2000-től irányította az SZDSZ pécsi szervezetét.

A párt kaposvári szervezete elnöknek Pintér Lórándot, ügyvivőnek Csizi Lászlót, Gyertyás Lászlóné Saághy Editet, Kerepesi Tibort és Nagy Józsefet választotta - közölte a párt csütörtökön az MTI-vel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását