2024. április 27. - Zita

Bostoni örömünnep

Egymillióan ünnepelték Bostonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságot (NBA) 1986 után ismét megnyerő Celtics csapatát. A bostoniak a nagydöntőben a Los Angeles Lakersnél bizonyultak jobbnak 4-2-re, és történetük 17. bajnoki címét gyűjtötték be.
2008. június 20. péntek 07:51 - Hírextra
Az ünnepi menet tizenhat nyitott kamionból állt, és helyi idő szerint csütörtök délben indult el a bostoniak csarnokától, a TD Banknorth Arénától végig a városon.

Az út mentén a rajongók konfettiesővel és hatalmas tapssal köszöntötték a járműveken utazó játékosokat és a klub irányítóit.

Paul Pierce csapatkapitány a döntősorozat legjobbjának járó MVP-serleget tartotta a magasba, míg a bajnoki trófeát Kevin Garnett tartotta a kezében.

"Alig aludtunk, és az elkövetkező napokban is inkább bulizunk ünneplünk, szeretnénk maximálisan kiélvezni ezt a hatalmas sikert" - kiabálta Pierce és Garnett a kamionról az egyik televíziós társaság mikrofonjába.

Doc Rivers vezetőedző csapata a liga történetének legnagyobb visszatérője: az előző szezonban az alapszakaszt az utolsó előtti helyen zárta a Boston Celtics, idén pedig bajnok lett, ilyesmire még nem volt példa az NBA történetében.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását