2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Még nincs új tőzsdeelnök

Nem választott új elnököt a Budapesti Értéktőzsde igazgatósága a mai ülésén; a testület Mohai Györgyöt vezérigazgatóvá nevezte ki. A tőzsde közleménye szerint addig, amíg a BÉT igazgatósága nem választ új elnököt a testület élére, a grémiumot Cselovszki R
2008. június 20. péntek 07:47 - Hírextra
Szalay-Berzeviczy Attila, a Budapesti Értéktőzsde volt elnöke június 16-án mondott le elnöki tisztségéről és igazgatósági tagságáról is. A tőzsde általános vezérigazgató-helyettesi posztját Tóth Attila, a BÉT eddigi üzletpolitikai és kommunikációs igazgatója tölti be.

Az InfoRádiónak nyilatkozva a Concorde Értékpapír Zrt. alapító tagja, ügyvezető igazgatója emlékeztetett: az osztrák börze a hét elején jelentette be, hogy megvette az UniCredit Bank több, mint 25 százaléknyi tőzsdei részesedését.

Streitmann Norbert szerint ugyanakkor az osztrák BÉT-tulajdonosnak is az az érdeke, hogy a Budapesti Értéktőzsde így maradjon, ahogy van. Technikailag lehetséges ugyan egy másik magyar tőzsde létrehozása, de nincs értelme.
Forrás: inforadio inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását