2021. október 23. - Köztársaság kikiált., Gyöngyi

Vonatos fenyegető

Fegyverrel fenyegette meg utastársát a vonaton egy őcsényi férfi csütörtökön délután, az elkövetőt elfogta a rendőrség - tájékoztatta a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.
2008. június 19. csütörtök 21:38 - Hírextra
A Sárbogárd-Baja között közlekedő vonaton fegyvert szorított egy férfi utastársa fejéhez, és cigarettát követelt. Miután megkapta, arra kényszerítette a megfenyegetett férfit, hogy szálljon le a szekszárdi állomáson - mondta Gáspár Ildikó sajtóreferens.

Tájékoztatása szerint a vasútállomáson a sértettet várta a testvére, aki a jegyvizsgáló segítségével megpróbálta kérdőre vonni a támadót, ő azonban elmenekült, ekkor értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőröknek hamarosan sikerült elfogni a menekülőt, aki addigra már eldobta fegyverét, egy riasztó pisztolyt, de a rendőrök azt is megtalálták a közelben.

A 37 éves őcsényi férfi büntetett előéletű, emberölésben vett részt társtettesként - fűzte hozzá a rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását