2024. április 29. - Péter

Santana a Kapcsolat koncerten

Carlos Santana mexikói származású gitárművész és a magyar Back II Black zenekar lesz a 12. T-Mobile Kapcsolat koncert sztárvendége június 28-án, szombaton Budapesten, a volt Felvonulási téren - tájékoztatta a távközlési cég szerdán az MTI-t.
2008. június 18. szerda 15:02 - Hírextra
A 18 órakor kezdődő program a hagyományoknak megfelelően ingyenes lesz, a szervezők több százezer embert várnak Európa egyik legnagyobb zenei eseményére. A közlés szerint a színpadot a Városligeti fasor vonalában építik fel, a koncert a Műcsarnok és a Hősök tere felől lesz látható. A szervezők a Szépművészeti Múzeumig minőségi hangzást biztosítanak és kivetítőket is elhelyeznek.
A program a Back II Black zenekar fellépésével indul.
Magyarország vezető funky-pop zenekara eddigi pályafutása alatt 6 albumot, 15 maxi lemezt és egy dupla CD/DVD koncertlemezt jelentetett meg. Az együttes emellett számtalan szakmai, filmzenei és közönségdíj birtokosa.
Az est főszereplője, a sokszoros Grammy-díjas Carlos Santana fél nyolckor lép színpadra. A mexikói származású gitárvirtuóz nem először koncertezik Magyarországon, a jövő szombati lesz a tizedik itteni fellépése. Legutóbb négy éve zenélt Budapesten.
Az 1947-ben született gitárvirtuóz korai lemezei után évtizedekkel később a nyolcszoros Grammy-díjas Supernatural, valamint a Shaman című lemezekkel aratott sikereket. Zenéje nehezen kategorizálható, a blues, a rock a soul, a jazz és a folk világából építkezik.
A T-Mobile tudatta: az idei koncert újdonsága, hogy a bekapcsolt bluetooth-os készülékekre érdekes információkat tölthetnek majd le a látogatók. A koncertről és a hozzá kapcsolódó játékokról további információk az esemény honlapján, a http://kapcsolatkoncert.t-mobile.hu oldalon olvashatók.
A korábbi években a Kapcsolat koncertek sztárvendége volt többek között Bryan Adams, Elton John, Sting, Lionel Richie és Joe Cocker is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását