2024. május 3. - Tímea, Irma

A biztos bennmaradás a cél az NB I-ben

Kecskeméti labdarúgócsapat először indul az NB I-ben, ezért a minimális elvárás a biztos bennmaradás a Soproni Liga 2008/09-es idényében, de Tomislav Sivic vezetőedzőnek nem titkolt célja, hogy már az első évben középcsapattá váljon az együttes.
2008. július 25. péntek 16:45 - Hírextra
A KTE a város tradicionális egyesülete, melyet 1911-ben alapítottak. Júniusban új támogatóval is sikerült megállapodást kötni: két éven keresztül a francia tulajdonú Ereco cég magyarországi leányvállalata lesz a KTE labdarúgócsapatának névadó szponzora.

Sivic a Feröer-szigeteken, majd a szerb utánpótlás-válogatottnál eltöltött sikeres évek után nem ismeretlenként jött Kecskemétre 2007-ben, ugyanis egy jó évtizeddel korábban még futballistaként - Zoran Kunticcsal együtt - már játszott a KTE együttesében. A szakember az NB II megnyerése után újabb, hároméves szerződést írt alá.

A csapattól nyáron két meghatározó játékos távozott: az előző szezonban kölcsönben Kecskeméten szerepelt Debreceni András visszatért a Honvédhoz, míg Széki Attila az Újpesthez igazolt vissza. A tréner javaslatára eddig öt külföldi és öt magyar játékost szerződtetett a klub.

A hétfői, Paksi FC elleni bajnoki rajt előtt a Széktói stadionban minden elkészült: a világítás fényerejét a televíziós közvetítésekhez szükséges szintre növelték, és működik az elektromos beléptető rendszer is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását