2024. május 13. - Szervác, Imola

Rehaklész marad a kapitány

Marad posztján Otto Rehhagel, a címvédőként már az Európa-bajnokság csoportkörében kiesett görög labdarúgó-válogatott német szövetségi kapitánya, míg az ugyancsak búcsúzó osztrákok mesterét, Josef Hickersbergert tanítványai próbálják rávenni a folytatásra
2008. június 17. kedd 10:42 - Hírextra

"Könnyű lenne váltani, de ezt a csapatot a bizalom és a folyamatosság tartja össze. Otto szerződése a 2010-es világbajnokságig szól, addig biztosan együtt dolgozunk. Az a célunk, hogy ott legyünk a nagy tornákon, s ez az Eb-n is megvalósult" - jelentette ki Vasszilisz Gagacisz, a görög szövetség elnöke.

Az athéni lapok ugyancsak kiálltak a 69 éves német edző mellett. "Vége az EURO-nak, tovább Rehhagellel" - hangoztatta az Elefterotipia, míg az Apogevmatini úgy fogalmazott: "Viszlát Eb, jó reggelt vb".

Bécsben ugyanakkor a kontinenstornát 1 ponttal záró gárda kampányol a szakvezető mellett.
"Nagyon szeretnénk, ha maradna. Az egész válogatott mögötte áll, ahogy az elmúlt két évben. Összenőttünk, igazi csapattá váltunk a keze alatt" - nyomatékosította Andreas Ivanschitz, az együttes kapitánya.

A 2006 januárjában munkába állt Hickersberger - akinek a kontraktusa decemberig szól - 3-4 nap múlva nyilatkozik a folytatásról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását