2024. április 29. - Péter

Kihalóban a szingli férfiak?

A tengerentúl van egy emberfajta, amelyet a kihalás veszélye fenyeget. Ők a "spurmok", azaz a harminc év feletti, szigorúan és büszkén "szingli" férfiak. Honlapjuk, a www.spurmo.com a fajta gyűjtőhelye, külön szekcióval a kategória mai - George Clooney, H
2008. június 17. kedd 09:10 - Hírextra
Válságban vannak, de vajon miért? Hisz őket irigylik a kortársak, a vőlegények, a házasok - teszi fel a kérdést a Times című brit lap.

A "spurmo" problémája, hogy egyedül érzi magát. Alig haladja meg a harmincat, elér egy bizonyos anyagi biztonságot, kielégít néhány szeszélyt és máris azt veszi észtre, hogy űr támadt körülötte. A barátok, akikkel együtt szórakozott, sportolt, nők után futott, egymás után mind "elhullanak":

vőlegények lesznek, megnősülnek, gyerekük születik és a szingli férfi magányos lesz. Ha elmegy egy estre, ott párokat talál, vagy nála sokkal fiatalabb férfiakat. Sajnálkoznak rajta és sokszor elhangzik a kérdés: "Te mire vársz?" Nem beszélve arról, hogy elérkezvén egy bizonyos korhoz, még egy heteroszexuális egyén számára is a legelképesztőbb inszinuációt kell elviselnie.

Nem csoda tehát, ha összezárnak, támogatják egymást. Fogyatkozó seregük azonban tudja, hogy válaszút előtt állnak és előbb-utóbb meg kell fontolniuk: kapituláljanak-e vagy a végsőkig ellenálljanak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását