2024. április 29. - Péter

Navratilová művészkedik

Martina Navratilová ecsetre cserélte az ütőt. Minden idők egyik legnagyobb teniszezője az utóbbi években írt már három regényt és egy önéletrajzot, közben dolgozik különböző jótékonysági szervezetekben, küzd a gyermekek és a melegek jogaiért. Most festőké
2008. június 17. kedd 09:08 - Hírextra
Az év elején Navratilová már kiállította műveit az ausztráliai Perthben és az amerikai New Orleansban, június 23-án pedig Londonban nyílik meg tárlata. A dátumot gondosan hozzáigazították a wimbledoni bajnoksághoz, ahol Navratilová kilencszer diadalmaskodott.

Festészeti stílusát ő maga "tennising"-nek nevezi, mivel képeiben is a teniszt idézi fel. Visszatérő motívumai a teniszlabdákra emlékeztető színes gömbök. Az ötlet Juraj Králiké, Navratilová honfitársáé volt, akivel közösen mintegy 300 művet alkottak.

A londoni kiállítás nagyobb méretű képeinek ára 200 ezer euró körül van, a bevételt a bajnoknő karitatív munkáira fordítják. Navratilová az El País című spanyol napilapnak elárulta, hogy újabb művészeti kalandokat tervez, ezúttal nagy riválisával, Chris Everttel, valamit kedvenc páros társával, Pam Shiverrel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását