2024. május 9. - Gergely

Változás a biztosítónál

Lehel Gábor 2008. májusától igazgatósági tag pozíciót tölt be az UNION Biztosítónál és a pénzügy, számvitel, kontrolling és befektetések területekért felelős.
2008. június 16. hétfő 16:06 - Hírextra
Új megbízatást kap Lehel Gábor, aki 2003. óta dolgozik az UNION Biztosító anyavállalatánál, a Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Group-nál. Korábban konszern kontrolling vezető volt, majd a főtitkári pozíciót vette át. Mindemellett Lehel Gábor 2008. májusától igazgatósági tag pozíciót is tölt be az UNION Biztosítónál, ahol a pénzügy, számvitel, kontrolling és befektetések területekért felelős.

A közgazdász végzettségű szakember a Modern Üzleti Tudományok Főiskoláján, Tatabányán majd a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerzett diplomát. A bécsi székhelyű Wiener Städtische Versicherung AG Vienna Insurance Grouphoz való csatlakozása előtt elemzőként dolgozott.

A Vienna Insurance Group-ról:

A bécsi székhelyű Vienna Insurance Group az egyik vezető biztosítási csoport Közép-Kelet-Európában.  Ausztrián kívül a Vienna Insurance Group Albániában, Bulgáriában, Csehországban, Észtországban, Fehéroroszországban, Grúziában, Horvátországban, Lengyelországban, Lettországban, Liechtensteinben, Litvániában, Magyarországon, Macedóniában, Németországban, Oroszországban, Romániában, Szerbiában, Szlovákiában, Törökországban és Ukrajnában leányvállalatokon keresztül folytat biztosítási tevékenységet. Fióktelepet üzemeltet ezen kívül Olaszországban és Szlovéniában.

Az osztrák piacon a csoport tagja a tőzsdén jegyzett Wiener Städtische Versicherungs AG Vienna Insurance Group mellett a Donau Biztosító, a Sparkassen Biztosító* és a Bank Austria Creditanstalt Biztosító. A csoport további részesedéssel rendelkezik a Wüstenrot Biztosítóban.
Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Gazdaság / HR témában
Ön miként vélekedik a magyar gazdaságról?
A gazdaságunk szárnyal, határ a csillagos ég!
A gazdaságunk bár a levegőben van, magassága legfeljebb másfél méter, sebessége egy csigával azonos.
A gazdaságunk valaha szárnyalt, jelenleg a sütőben sül, zöldségkörettel.
A reformok működnek
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását