2024. április 29. - Péter

Navracsics is koszorúzott

Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője két frakciótársával, Horváth Jánossal és Aszódi Pállal közösen koszorúzta meg hétfőn, Nagy Imre kivégzésének ötvenedik évfordulóján az 1956-os áldozatok emlékművét Budapesten, az Új köztemetőben.
2008. június 16. hétfő 13:17 - Hírextra
A koszorúzás után a frakcióvezető újságíróknak elmondta, hogy pártja azért marad távol több rendezvénytől is, mert 2006 októberében bejelentették: semmilyen, Gyurcsány Ferenc által kezdeményezett találkozón nem kívánnak részt venni.

A Nagy Imre-per hanganyagának vasárnap véget ért nyilvános lejátszása kapcsán úgy fogalmazott: oldja egy kicsit a múlttal kapcsolatos érdektelenséget az, ha a felvétel minden egyes részlete ismertté válik.

A délután folyamán Sólyom László köztársasági elnök helyezi el a megemlékezés virágait a temető 298-as, 300-as és 301-es parcellájában. Ötven éve, 1958. június 16-án végezték ki Nagy Imrét, az 1956-os forradalom miniszterelnökét és vádlott-társait.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását