2024. május 2. - Zsigmond

Politikai fegyver a BKV?

A BKV felügyelőbizottságába (fb) delegált munkavállalók nem értenek egyet a sajtóban megjelent járatritkításokkal - rögzíti az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében az fb három munkavállalója.
2008. február 22. péntek 07:35 - Hírextra
Nemes Gábor, Szabó István és Schumacher Ferenc leszögezi, hogy nem léteznek szakmai érvek amellett, hogy miért lenne indokolt a sajtóban folyamatosan megjelenő drasztikus mértékű teljesítménycsökkentés.

A dokumentum aláírói hangsúlyozzák, hogy nem értenek egyet azzal, hogy a BKV-t évek óta politikai eszközként használják. Elfogadhatatlannak tartják, hogy a tömegközlekedés problémáira hivatkozva, sok esetben valótlan információkkal látják el a közvéleményt. Rámutatnak, hogy elítélik mindazon társasági és politikai nyilatkozatokat, amelyek szándékosan feszültséget gerjesztenek és elterelik a valós problémáról a figyelmet.

A dokumentum aláírói hangsúlyozzák, azt szeretnék, ha a BKV működéséért felelős döntéshozók őszintén tájékoztatnák a valós problémákról és ezek megoldásáról az utasokat. A három fb-tag felszólítja a fővárosi önkormányzat felelős vezetőit, hogy tegyék meg a szükséges lépéseket a kommunikációs viharok megszüntetéséért. Szorgalmazzák azt is, hogy az utasok számára meghatározó közlekedési szolgáltatás teljesítésére, változtatására vonatkozó döntésekről a valós, tényszerű ismeretek alapján alkothasson ítéletet a közvélemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását