2024. április 20. - Tivadar

Lelőtte magát a rendőrnő

Meglőtte magát egy rendőrnő Németországban vasárnap, egyelőre nem tudni miért. A közlekedési balesetet okozó 25 éves asszony kollégája pisztolyával sebesítette meg magát súlyosan.
2008. június 16. hétfő 07:47 - Hírextra
Több mint szokatlan, hogy egy szimpla közlekedési baleset után valaki olyan lelkiállapotba kerüljön, hogy öngyilkosságot akarjon elkövetni - kommentálta a német rádióban vasárnap este a furcsa tragédiát egy bűnügyi pszichiáter.

A Hessen tartományi Grünbergben közlekedési baleset okozás miatt vitték be az örsre kolléganőjüket vasárnapra virradó éjjel a rendőrök. Mielőtt a 25 éves fiatalasszony alkoholtesztjét végrehajhatták volna, a szolgálaton kívüli nő egy óvatlan pillanatban kivette kollégája pisztolytokjából annak fegyverét és golyót röpített testébe, közel a szívéhez.

Az erősen vérző, súlyos sérülést szenvedett rendőrnőt kórházba szállították, az orvosok szerint hétfőn már kihallgatható állapotban lesz. A hesseni tartományi bűnügyi hatóság eljárást indított a példátlan ügyben.
Forrás: Híradó
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását