2024. május 18. - Erik, Alexandra

40 feljelentés a pedofil bébiszitter ellen

Eddig negyvenen jelentették be a rendőrségen, hogy gyermekükre a pedofil bűncselekmények miatt nemrég elfogott és előzetes letartóztatásba helyezett Kökény László vigyázott.
2009. július 11. szombat 09:40 - HírExtra
A napilap információi szerint három esetben bizonyosodott be orvosszakértői vélemény alapján az, hogy a bébiszitterkedést vállaló pedofil férfi megrontotta a gondjaira bízott gyermeket. A gyermekpszichológus szakértő sorra járja a bejelentést tevő családokat, hogy kiderüljön, náluk is elkövette-e a bűntettet a férfi - olvasható a lapban.

Kökény Lászlót néhány hete fogta el az újpesti rendőrség, a jelek szerint már két éve vigyázott kilenc hónapos és hét év közötti gyerekekre. A pedofil a legnagyobb magyar közösségi oldalon hirdette magát bébiszitterként. A rendőrségen egy anya tett feljelentést márciusban, miután kétéves gyereke arról számolt be, hogy a férfi fajtalankodott vele - emlékeztetett a napilap.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását