2024. április 25. - Márk

Elhunyt Molnár Margit

Életének 76. évében elhunyt Molnár Margit, a Magyar Televízió egykori szerkesztő-riportere - tájékoztatta a Magyar Televízió kommunikációs osztálya közleményében hétfőn az MTI-t.
2008. június 16. hétfő 20:46 - Hírextra
Molnár Margit az első látható újságírók” közé tartozott, akik az 50-es évek végén a Magyar Televízió adásidejének gyarapodásával kerületek át a rádiótól a televízióhoz. Szerkesztőként kezdett dolgozni 1959-ben az MTV Politikai Adások szerkesztőségének belpolitikai rovatában. Rövidesen elismert képernyős, Balogh Máriával együtt a hazai hírek és események tolmácsolója lett.

Hosszú éveken át egyedül ő mutatta fel a képernyőn a család, az otthon és különösen a nők gondjait, ő készítette többek közt A nő három szerepben és a Nők fóruma című sorozatokat. A Hét című magazinnak indulásától kezdve munkatársa volt, és rendszeresen vezette a Belépés csak TV-nézőknek című élő riportműsort. Ő vezette a nyolcvanas évek első főzőműsorait is, a Nemzetközi szakácskönyv és a Főzőcske, de okosan című produkciókat.

A Magyar Televízió egykori kiemelkedő munkatársát hosszan tartó betegség után érte a halál. Temetése július 20-án, 13 órakor lesz a dunaújvárosi temetőben - áll a közleményben.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását