2024. május 16. - Mózes, Botond

Negyeddöntőt remél az orosz sajtó

Az orosz sajtó már a negyeddöntőt emlegeti, miután a válogatott szombaton 1-0-ra nyert a címvédőként már két csoportmeccs után búcsúzó Görögország ellen a labdarúgó Európa-bajnokságon.
2008. június 15. vasárnap 14:30 - Hírextra

A Szport-Ekszpressz munkás győzelemnek nevezte a sikert, amelynek köszönhetően Guus Hiddink tanítványai tovább bizakodhatnak a legjobb 8 közé kerülésben. Már csak a svédeket kell megverni, a csapat sorsa a saját kezében van - hangsúlyozta a napilap.

A Szovjetszkij Szport szerint mindenki keményen küzdött a pályán, de az oroszok nyertek. A szbornaja életben tartotta negyeddöntős esélyeit Konsztantyin Szirjanov góljával, aki Szergej Szemak akrobatikus passzát továbbította a kapuba.

A Komszomolszkaja Pravda örömittasan gratulált az "életre-halálra" vívott meccsen aratott diadalhoz, amely az oroszok első győzelme lett az Eb-n.

A Lenta kiemelte, hogy szerdán még le kell gyűrni a svédeket a negyeddöntőhöz, és hogy minden feltétel adott ahhoz, hogy június 18. újabb ünnepnap legyen az orosz szurkolók számára.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását