2024. április 20. - Tivadar

Népszavazás lesz Csepelen

Kórház, Kis-Duna-part, Csepel-pálya. Helyi népszavazás kezdeményezését jelentette be a Fidesz-KDNP képviselőcsoport Csepelen
2008. június 12. csütörtök 20:37 - Hírextra
Csütörtökön (június 12-én) a Csepeli képviselő-testület ülésének megkezdése előtt három kérdésről helyi népszavazás kezdeményezését jelentette be Németh Szilárd, a XXI. kerületi önkormányzat Fidesz-KDNP frakciójának vezetője.
A három kérdés a következő:

1.) Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete kezdeményezze a Fővárosi Önkormányzatnál – szülészet-nőgyógyászati, gyermekgyógyászati, sebészeti és belgyógyászati fekvőbeteg-ellátás biztosítására – a csepeli Weiss Manfréd Kórház fenntartói és vagyonkezelői jogának térítésmentes átadását 2009. január 1-jétől Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata részére?

2.) Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő-testülete a Ráckevei-Soroksári-Duna-parton, a Gubacsi híd és a Királyerdő utca közötti területen kizárólag közcélú, intézményi és zöldterületi fejlesztést engedélyező kerületi szabályozási tervről alkosson helyi rendeletet, úgy, hogy a zöldterületi arány legalább 80 százalékos legyen?

3.) Egyetért-e Ön azzal, hogy Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata a Csepel SC Alapítvány Béke téri (HRSZ 201861/2.) és Duna-parti (HRSZ 209956 és HRSZ 209951/4) ingatlanain kizárólag sportcélú fejlesztést engedélyező kerületi szabályozási tervről alkosson helyi rendeletet?
A frakcióvezető a kérdéseket tartalmazó kezdeményezést átadta dr. Szeles Gábor csepeli jegyzőnek, a helyi választási iroda vezetőjének.
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását