2024. május 6. - Ivett, Frida

Szeptemberben búcsúzik a MOATSZ elnöke

Szeptember elsejei hatállyal távozik posztjáról Faragó Judit, a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) főtitkára - ez a MOATSZ elnökségének szerdai ülésén derült ki.
2008. június 11. szerda 18:14 - Hírextra
A tisztséget 12 éve betöltő sportvezető sikerrel pályázott a nemzetközi szövetség (ITTF) versenyigazgatói tisztére, s mivel új pozíciójában a 205 tagországgal rendelkező szervezet valamennyi versenyének megrendezéséért és színvonaláért lesz felelős, a jövőben nem tudja ellátni főtitkári munkáját a MOATSZ-nál.

Faragó elmondta: elnökségi tagságát a MOATSZ-ban és a Magyar Olimpiai Bizottságban mandátuma lejártáig megtartja és a jövőben is szívesen segíti hazai szinten a sportágat, ha igényt tartanak rá.

A MOATSZ elnöksége tudomásul vette a bejelentést, és úgy döntött, hogy a főtitkári pozíciót az elnökség megbízatásának lejárta előtt nem tölti be, a jövő májusi tisztújító közgyűlésig az irodát működtető apparátusra bízza az adminisztrációs teendők zökkenőmentes ellátását. A főtitkár döntési jogkörét ugyanakkor ügyvezetőként erre az időszakra Juhos József technikai igazgató veszi át.

A szerdai ülésen emellett döntés született arról is, hogy a MOATSZ a korábbi tervekkel ellentétben nem pályázik a 2011-es Európa-bajnokságra.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását