2024. május 27. - Hella

Jönnek a negyeddöntők

Csütörtökön a negyeddöntő első mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó UEFA Kupa, két párharcban is ukrán csapat találkozik francia riválissal.
2009. április 8. szerda 11:41 - HírExtra
Az elmúlt évek UEFA Kupa-történelme alapján nagyon kemény összecsapásnak ígérkezik a 2004-es finalista Olympique Marseille és a Sahtar Donyeck találkozója, de minden bizonnyal komoly küzdelmet hoz majd a Paris Saint-Germain és a Dinamo Kijev párharca is.

"Remélem, mindkét francia csapat továbbjut majd, amennyiben ez összejönne, fantasztikus csatát vívhatnánk egymással. Az az összecsapás nyilván különbözne egy francia bajnokitól" - nyilatkozta Eric Gerets, a marseille-iek vezetőedzője.

A Hamburger SV a Manchester Cityvel találkozik, a németek még versenyben vannak a bajnoki címért, ugyanakkor az angolok a Premier League-ben már nem érhetnek el komoly eredményt, így kizárólag az UEFA Kupára koncentrálnak.

Az Udinese - amely az előző fordulóban a Huszti Szabolcsot foglalkoztató, címvédő orosz Zeniten jutott túl - a Werder Bremen ellen lép pályára. A brémaiaknak korábban már sikerült egy olasz együttest búcsúztatniuk, a 16 közé jutásért az AC Milan ellenében léptek tovább.
A visszavágókat egy hét múlva rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását