2024. május 2. - Zsigmond

Ítélkezési szabadság

A Fővárosi Bíróság (FB) július 14. és augusztus 22. között ítélkezési szünetet tart - közölte az FB Sajtótitkársága szerdán az MTI-vel.
2008. június 11. szerda 16:56 - Hírextra
Mint közleményükben írták, a bíróság épületében működő információs szolgálat július 21. és augusztus 15. között zárva tart.

Az ítélkezési szünetben a bíróságok a soron kívüli ügyek intézéséhez szükséges ügyeleti, készenléti szolgálatot tartanak. A nyári ítélkezési szünet ideje alatt a félfogadás változatlan feltételek mellett működik, azonban a kezelőirodákon – a cégbíróság kivételével, ahol nem tartanak szünetet – minden ügyszakban csökkentett létszámban dolgoznak.

A Fővárosi Bíróság Cégbíróságának cégirodája és a kezelőiroda az ítélkezési szünet alatt változatlan nyitva tartással fogadja az ügyfeleket, míg az ügyvédi ügyfélszolgálati iroda ez idő alatt zárva tart.

Az ítélkezési szünetben a kerületi bíróságokon és a Fővárosi Bíróságon minden ügyszakban bírói ügyeletet tartanak - tartalmazza a közlemény.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását