2024. április 28. - Valéria

Nem bűntetik meg a kamionsofőrt

Nem indul rendőrségi eljárás azzal a sofőrrel szemben, akinek figyelmetlensége miatt rakodás közben belecsúszott a Dunába egy kamion Kiskunlacházánál - értesült a HavariaPress.
2008. június 10. kedd 09:56 - Hírextra
A különös baleset hétfőn késő délután történt a Pest megyei település határában, közvetlenül a Duna árterületén. A kamionra éppen fát pakolt egy csapat munkás, amikor a rossz rögzítés miatt a kamion elszabadult, majd belecsúszott a folyóba, és néhány perc alatt a parttól négy-öt méterre elsodródva másfél méterre merült el a vízfelszín alá.

A járművön szerencsére nem tartózkodott senki, és a helyszínen tartózkodó munkásokat sem veszélyeztette az elszabadult szerelvény, így nem történt személyi sérülés, sőt - a kamionban esett kárt leszámítva - egyéb anyagi kár sem keletkezett. Bár a kamion kiemelése alatt rendőrök biztosították a helyszínt, a figyelmetlen kamionossal szemben sem szabálysértési, sem büntetőeljárás nem indult.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását